Program
Deschis: 0800 - 1730

Prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR)

Prelucrarea datelor


Apreciem încrederea acordată companiei noastre. De aceea tratăm datele primite cu o mare grijă şi le utilizăm doar în scopuri pentru care ne-aţi oferit în prealabil permisiunea. Nu vom trimite mai departe datele personale către terţi fără acordul dumneavoastră explicit.

Aceasta sectiune contine informatii importante cu privire la protectia datelor dumneavoastra cu caracter personal. Va rugam sa il parcurgeti pana la final pentru a putea lua o decizie informata cu privire la modul in care interactionam cu dumneavoastra.

Din 25 mai 2018 Regulamentul General privind Protectia Datelor (UE) 2016/679 (GDPR) este o reglementare unica, direct aplicabila in toate statele membre ale Uniunii si inlocuieste Directiva 95/46/CE si, implicit, prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Bavaria SRL aplica o politica de confidentialitate si securitate a datelor cu caracter personal in stricta conformitate cu prevederile GDPR, iar ca parte a angajamentului nostru pentru respectarea drepturilor persoanelor ale caror date personale le prelucram, va transmitem mai jos informatii relevante privind modul, scopul si durata pentru care va prelucram datele personale, precum si cu privire la drepturile de care beneficiati si modul in care puteti sa exercitati aceste drepturi.

Ce date cu caracter ne-personal colectam ?

Informaţii şi date ne-personale, de exemplu ora exactă a conectării dumneavoastra la website-ul nostru, ip-ul şi tipul browser-ului utilizat sunt colectate automat de procesul de lucru uzual al serviciilor de internet Bavaria. Noi folosim aceste informaţii pentru a crea statistici şi pentru a măsura activităţile pe site, cu scopul de a creşte valoarea serviciilor oferite pentru dumneavoastră.

Ce date cu caracter personal utilizam ?

Bavaria nu colectează date personale despre dumneavoastră dacă vizitaţi website-ul Bavaria.ro, decât dacă faceţi ca aceste informaţii sa fie disponibile catre noi, în mod voluntar, e.g prin mail (programarea online, sugesti si reclamatii, cariere sau formularul de contact).

Prelucram datele dumneavoastra de contact (nume, prenume, localitate, numar de telefon, adresa de e-mail).

In anumite cazuri, Bavaria vă va cere informaţii personale pentru a vă oferi un serviciu/oferta sau pentru a putea să vă contacteze. In acest caz, aceste informaţii sunt stocate, iar dumneavoastră veţi fi informat despre scopul utilizării lor. In cazul unei comenzi de exemplu, noi trebuie să cerem numele dumneavoastră şi al companiei, adresa, numărul de telefon şi adresa de e-mail. Numai în acest mod vom putea procesa comanda dumneavoastră şi informa despre stadiul comenzii/ofertei. Dacă participaţi la o competiţie sau la alte acţiuni organizate de Bavaria, avem nevoie de numele dumneavoastră, de telefon şi de e-mail pentru a vă putea informa în caz de nevoie.

Dacă decideţi să nu ne puneţi la dispoziţie date personale care vă sunt cerute pe anumite pagini ale website-ului Bavaria, decizia dumneavoastră nu are consecinţă materială. Se poate întâmpla totuşi să nu puteţi primi informaţii şi servicii specifice prin intermediul website-ului.

De ce prelucram datele dumneavoastra ?

În principal, scopul colectării și prelucrării datelor cu caracter personal furnizate de dumneavoastră pe site-ul nostru este acela de a ne ajuta să ne îmbunătățim serviciile și să vă furnizăm produsele solicitate. Totodată, atunci când dumneavoastră vă dați acordul expres (ex. prin bifarea căsuțelor corespunzătoare din cadrul Declaratiei de Consimtamant), vă vom informa și cu privire la produse sau servicii suplimentare care ar putea fi de interes pentru dumneavoastră, în scop de marketing.

Suplimentar, urmărim în mod automat informații despre dumneavoastră, prin folosirea unor aplicații proprii sau ale unor furnizori de servicii. Aceste informații se referă la detalii despre dispozitiv și browserul utilizat, adresa dumneavoastră de IP, precum și modul cum interacționați cu site-ul nostru. Scopul colectării acestor date sunt pentru a ne putea îmbunătăți funcționalitatea site-ului (ex. autentificare, reținerea preferințelor utilizatorilor și implementarea sistemului „coș de cumpărături”). Pentru mai multe detalii a se accesa Politica cookies.

Cat timp prelucram datele dumneavoastra ?

Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt colectate și prelucrate pe întreaga perioadă cât vizitați site-ul nostru sau aveți un cont pe acesta.

Astfel, nu vom păstra informațiile dumneavoastră personale mai mult decât este necesar pentru scopul pentru care sunt colectate.

Cui dezvaluim datele dumneavoastra ?

Bavaria S.R.L. nu va vinde, comercializa sau închiria informațiile dumneavoastră personale. Datele dumneavoastră nu vor fi transmise unei terțe părți, cu excepția situației în care Bavaria S.R.L. este obligat din punct de vedere legal să facă acest lucru.

Ce drepturi aveti si cum le puteti exercita ?

Intrarea in vigoare a GDPR va asigura urmatoarele drepturi pe care le puteti exercita in mod gratuit:

  • dreptul de acces la datele prelucrate;
  • dreptul de a rectifica datele inexacte sau de a le completa;
  • dreptul de portabilitate;
  • dreptul de solicita ștergerea / anonimizarea datelor cu caracter personal, cu exceptia situatiei in care interzice legea;
  • dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor;
  • dreptul de a vă opune prelucrării datelor;
  • dreptul de a vă retrage oricând consimțământul dat;
  • dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere atunci când considerați că s-au încălcat dispozițiile legale în materia protecției datelor cu caracter personal.

Puteti exercita drepturile mentionate mai sus prin transmiterea unui e-mail la adresa bavaria@bavariainstalatii.ro, iar pentru marketing direct puteti folosi butonul de dezabonare. Pentru protejarea datelor dumneavoastra cu caracter personal si a intereselor dumneavoastra, va putem solicita informatii suplimentare in scopul identificarii dumneavoastra.

Cum securizăm datele dumneavoastră ?

Bavaria S.R.L. utilizeaza pentru protejarea informațiilor personale tehnologii, politici și proceduri adecvate, revizuite periodic și actualizate în conformitate cu cele mai noi standarde internaționale în materia protecției datelor cu caracter personal. Cu titlu de exemplu:

  • deținem politici și proceduri privind protecția datelor cu caracter personal;
  • avem măsuri ce protejează împotriva pierderii accidentale și a accesului/utilizării/ distrugerii/dezvăluirii a datelor cu caracter personal;
  • efectuăm evaluări de impact asupra confidențialității în conformitate cu GDPR;
  • efectuăm audituri și punem în aplicare măsuri pentru siguranța protecției datelor;
  • instruim angajații cu privire la protecția datelor cu caracter personal;
  • toți angajații și colaboratorii noștri au încheiate cu noi contracte de confidențialitate.

Data ultimei actualizări: Mai 2018

Alte articole din aceeasi categorie:


PROGRAMARE ONLINE
SUS